Vit jul på landet...!

Vi firade våran jul på landet med Maddes mormor och morfar! Det var en lugn skön och faktiskt lite vit jul! Dan innan julafton kom det några snöflingor på kvällen och sen på julafton snöade det ganska mycket... Ja, eller lite i alla fall. Blev en hel vit gräsmatta, även om det inte var några drivor med snö, så blev det väldigt fint.

På julafton så tog vi en lugn och skön morgon med skinksmörgås till frukost. Sen åkte mormor, Mr Engström och Madelene och handlade lite. Och tänk, medans de var borta hade tomten varit på landet och lämnat julklappar under granen och han berättade också för mig att han skulle komma tillbaka lite senare för att önska alla en God Jul!

Sen blev det julgröt till lunch och efter det kom den lååånga väntan på Kalle Ankas jul. Så morfar och Madde tog en promenad och jag och Mr Engström passade på att spela lite monsterbuzz! =) Efter det var det faktiskt dags för Kalle! Efter Kalle så fick vi julmat, massor med julmat! Så vi fick hoppa över gröten efter maten, för det var ingen som orkade!


Madde var väldigt trött och lite grinig efter maten, så Mr Engström fick ringa till tomten och be honom komma lite senare, så Madelene fick vila en stund. Efter vilan, så kom han, han med stort T! Tomten! Och tänk det fanns ett snällt barn hos oss, påstod hon i alla fall! ;-) Det blev klappar i drivor till Madde! Och vi andra fick några vi också. =) Jag fick en super fin digitalvideokamera av Mr Engström, tack älskling! =) Och så fick vi nya tapeter och färg till kök och vardagsrum, till nya huset, som vi får välja själva när det är dags! Tack mamma och pappa!

           

Så för att dra en slutsats av det hela, så var det en helt underbar och trevlig jul!

Hoppas alla andra också haft det!

//Mrs Engström


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0