Resa!

Så då vart det dax att packa bilen! Nu börjar resenerverna göra sig påminda! Inte så nervös för bröllopet men det kommer väl det med!:) Så har inte tid med det här nu! C U all!

Vad man borde!

Vad man borde gör och vad man gör!?
Borde packa! Gör? Tittar på tv!
Borde planera! Gör? Blankar!

Som sagt massa att göra men allt går på högvarav just nu så det blev lite av motsatsen. Börjar som sagt kännas att det närmar sig. Imorgon sticker vi till landet för att sova där sen vidare till båten på onsdag! Verkligheten är i kapp nu!:)

Mr Engström

Nära nu!

Så nu börjar verkligheten komma ikapp! Pratade med prästen idag skall träffa henne på onsdag! Så nu vart det verkligt allting. Har haft tvättstuga idag inge roligt alls! Mrs Engström har varit och fixat naglarna(sköna klia ryggen naglar). Snön började singla ner här idag men det verkar inte bli riktigt det där kaoset som man hoppats!  Ja jag vet att jag är skadeglad men jag jobbar faktiskt med andras olyckor;)!

Spånande från Mr Engström

Pizza

Blev hemgjord pizza till middag, det var super gott! =)





Nu är det bara 6 dagar kvar...!

Dags att natta Madde!

//Soon to be Mrs Engström

Cash is King!!!


Vaken!

Så nu är även jag vaken! Har en alldeles underbar blivande fru. Fick ett glas vatten och en ipren serverad på sängbordet. Låg där så fint när jag vakna! Tack hjärtat:). Hade en väldigt trevlig kväll med mycket skratt och öl. Tobbe och Robin var förbi på mat coh sen vart Tobbe kvar på öl!:) Tog och spelade Buzz så knapparna glödde;). Nu har Mrs Engström sovit en stund och hon ska få sova ett tag till det förtjänar hon! Hon var snäll och gick upp imorse igen så hon kan få sova en stund! Själv ska jag ta hand om köket innan hon vaknar! För övrigt Mamma så ja man behöver pynta innan man åker!:) Angående bantning vet jag inte sitter väl lite i samma sits att jag skulle behhöva kolla vikten lite! Men orka! Jag kommer i kostymen! Det är allt som räknas att hon gifter sig med en tjockis som mig får hon ta!;) Nu är nog allt vad verklighet ikapp börjar bli väldigt nära nu. Ska bli kul och spännande! Sen är jag glad att så många av alla inbjudna som kommer! Har full förståelse för att alla inte har råd/kan. Lite svammel från Mr Engström

Morgon...

Jaha, så var man vaken vid den här tiden idag också, börjar bli en dålig trend... Men Mr Engström blir glad, som får sova en stund extra! Det värsta med att vara vaken vid den här tiden på morgonen en helgdag, är att det bara är barnprogram som visas på teve.... Madde är super lycklig över det, då hon är lika seg vaknad som sin mamma. Så att sitta en halvtimme till en timme behövs för att bli människa. Men för mig, hur kul är det, plus att dagens barnprogram suger! Kanske inte var så mycket bättre förr när man själv var liten, men som sagt då var man själv liten, så då var det bra...!!

Färdig svammlat om det....

Ett stort tack till Tobbe och Robin! Det var super kul igår! En jätte trevlig middag och förmodligen alldeles för många öl efter det, men det var nog länge sedan jag skrattade så mycket, som jag gjorde igår! Och då är det värt att må lite halvtaskigt...! =)

//Soon to be Mrs Engström

Jul, jul, strålande jul... =)

Blev lite julpyntat idag... Blir lite blommor och tomtar när vi kommer hem sen.





Nu är det dags att laga lite mat, så gästerna får nåt i magen när de kommer! =)

//Soon to be Mrs Engström


Nu är det jul...

Nu är det jul, här i vårt hus, julen är kommen...=)

Nu är det julpyntat också! Kort kommer sen... Blev inge bra nu, för ljust ute.

De som skulle titta på lägenheten hade blivit sjuka, så det blir inget idag. Både skönt och jobbigt, för det innebär att det blir i morgon eller på måndag. Har egentligen varken tid eller lust till det, men man har väl inget val...

Dags att göra sig i ordning, så man kanske kan hitta på något roligt!?

//Soon to be Mrs Engström

Om en vecka...

Om exakt en vecka sitter jag på en frisörsalong och fixar håret inför bröllopet...! Börjar bli läskigt nära nu! Men det ska bli super kul! Hoppas det är lika fint väder då, som det är idag. Men men vädret är inte allt.

Sitter just nu med lilla sötnosen och tittar på "Siv och Viv", barnprogram, och väntar på att Mr Engström ska vakna, så vi kan äta lite frukost. Sen är det dags att plocka ordning lite hemma, så vi kan visa lägenheten idag, igen. Ska försöka hinna med att hitta på nåt roligt för lilla sötnosen också, har inte blivit så mycket tid för sånt senaste tiden... Har varit så mycket annat att göra... =)

//Soon to be Mrs Engström

Bakis!

Så då har man klarat av ett arbete i bakis tecken!:) Så kul e det inte att ha mitt jobb och vara bakis. Men e huvudet dumt får kroppen lida! För övrigt har det varit en händelse rik dag har väl fått en sådan där insikt om att det "bara" är 8 dagar kvar! Har även varit på ett annorlunda jobb! Vältning av en bil som låg på sidan. Man ska inte lita på handbromsen bara, man lägger i växel när bilen står i lutning och man ser till att hjulen är ställda mot trottoaren! Grundkurs i körkort!!! Sen är det väl som vanligt här hemma stress!! vad har man glömmt att komma ihåg! Eller hur det nu va.

Trött...

Så var det bara 8 dagar kvar!! =) Börjar komma läskigt nära nu.

Vi hade en fantastiskt rolig kväll igår! Marcus bjöd lite fint in sig själv på middag, vilket dock var väldigt uppskattat av oss alla. Gladast var nog Madde som tyckte det var jätte roligt att leka med Marcus! =) Blev lite öl till maten och efter nattning av Madde så blev det ännu mera öl och massa musik.

Igår ringde även fotografen som ska ta bröllopskorten, så nu är det klart, skönt! Såg också till att boka tid för att fixa naglarna till bröllopet, så det ska ske på måndag.

I helgen ska det packas och julpyntas. Hinner ju inte nästa helg.... =P Nu när vi nere i Götet också fått se lite snö, så kanske man kan få lite julstämmning! Imorgon kommer det en familj till och tittar på lägenheten... Hoppas det är klart med det sen...

//Soon to be Mrs Engström


Röja!

Så nu har man jobbat häcken av sig för man var tydligen den enda som orkade vakna och ta jobben som kom i morse! Men vad gör man inte för att kunderna ska få nån typ av service! Har även varit hemma och diskat och burit ner saker i förrådet. MrsEngström har röjt och gjort fint i hela lägenheten! Så lite fick jag väl hjälpa till!:) Ska ju komma folk och titta på våran lägenhet så vi kan komma härifrån!:) Ska bli skönt att slippa det här! Man kan göra mer som man vill sen.

Var ju tvungen att prova...

Och det jag kom fram till, är att det MÅSTE vara något fel på vuxentestet! Enligt det skulle jag också vara 40,3 år...

Hmmm.... Jag är faktiskt yngre än Mr Engström!!

Men men, man är faktiskt inte äldre än man gör sig! =)

//Soon to be Mrs Engström

Vuxen?

Så nu har man gjort ett sådant där test på nätet då! Tänkte ju att det kunde vara bra för blivande Mrs Engström att veta hur gammal hennes man egentligen är!:) Så hur gammal vart jag då? Alla nyfikna nu!?:) Ska väl inte hålla alla på sträckbänken så jag vart 40,3 år eller borde vara i allafall. Vet inte om jag tycker det stämmer men har de sagt det så! Skulle ju själv vilja påsta att jag är 20+ om jag själv fick bestämma! Kanske nåt ni borde kolla! http://www.vuxenpoang.com/  Nu börjar äntligen alla bitar förövrigt passa ihop till bröllopet så nu ska vi nog bli gifta också!:) Är ju bara 10 förstå 10 dagar kvar! Undrar om Mrs Engström fattar vad hon ställt till med!? Dagen för övrigt har väl inte varit så spännande men det vart lite tvättat och handlat! Har ju även hunnit umgås med kollegerna (kan ju inte vara utan dem ens när jag e ledig) så det vart en fika med Robin och Stefan sen vart det lunch med Tobbe! För visso så kom ju Robin och Stefan dit också! Ska bli så skönt att få åka till ön!:) Längtar!!!

Bärgaren...









Lite action bilder på Sveriges minsta tungbärgare! =)

Nedräkning

Så var det bara 10 dagar kvar til den stora dagen...! Roligt, fast lite läskigt. Idag har vi avklarat den sista inhandlingen av saker till bröllopet, skönt att det är klart. Nu är det bara lite samtal kvar att göra och fixa lite naglar, sen är vi nog redo, om man nu någonsin blir det. Fast å andra sidan så är det egentligen ingen skillnad efter, förutom att vi kommer ha samma efternamn.

Idag har det också börjat ringa massa folk som ska komma och titta på våran lägenhet. Så snart ska det nog finnas nya hyresgäster till den också! =) Skönt att få komma i från den här hålan och få flytta till ett vettigare ställe.

Har hunnit ta en sväng med Robin i lastbilen idag. Sötisen fick ta sovmorgon, han har faktiskt jobbat jour i natt, så jag tog med mig Madde till dagis imorse. Och när jag hade lämnat av henne ville jag inte åka hem och stör Mr Engström! Så då passa jag på att ringa Robin, och han är aldrig bang på att få sällskap. 

Hunnit med en heldel, fast det känns som jag inte gjort något alls, egentligen... Ska försöka få klart placeringsstenarna i kväll också, så jag kan strycka en sak till från listan!

//Soon to be Mrs Engström

Framgång!?

Vad är framgång i livet? För mig är det att få vara med de jag älskar! Helst alltid! Men nu kan man ju inte vara det .Men nu känns det alldeles underbart att snart vara gift. Så man får ju se det som en framgång. Jo det är en framgång! Nu har jag bestämt mig! Bara lite spånande från Mr Engstrom!:) Mycket som snurrar i huvudet så här nära ett (mitt) Bröllop!:)  

Sötnosen sover! =)


Mr and Mrs

Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi är Mr and Mrs Engström!! Läskigt! Men det ska bli super roligt. Tanken med denna blogg är att skriva lite om bröllop, barn, förhållande och allmänt vardagsliv!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0