Fest...

Så nu har det tydligen varit fest här hemma! Med tanke på disken så måste det ha varit det. För den var jättestor diskhögen alltså. Men kan ju inget annat än säga tack till allt och alla som uppvaktade mig på 25-årsdagen;). Alltid kul med folk som kommer över. Fick massa saker också en tröja med scania märke, ett spel till ps2, duschcreme hugo boss, påslakansätt, presentkort. Så tack alla. Nu är det väl dax att önska alla en god fortsättning. Skall ha gäster i kväll igen ska bli kul. Det är Magnus, Robin och Josefin som kommer över på en nyårs supé. Har faktiskt gjort rostbiff och skall till detta servera potatisgratäng. Måste ju även säga att vi gjorde god mat igår, vart en "rulle" fylld med kyckling,paprika röd och gul, zucchini, mango chutney och lite chunky salsa. Lägg detta i ett taco bröd som man rullar ihop och lägger på en ugnsplåt sen strör man över ost och in med allt i ugnen en stund. Så j-vla gott. Tack svärfar för de receptet.!;)
Nu är det bara Gott nytt och Gott slut kvar!

Fortfarande som Wallenbergaren fast utan Wallen!

// Mr Engström

Gott slut...

...och Gott Nytt År!




Önskar Familjen Engström!


Tack!

Tack allt och alla som gratulerat mig på 25-årsdagen.:)

Till Pappa

Grattis på födelsedagen Pappa!



Önskar Madelene


Grattis!

Ett stort GRATTIS på födelsdagen, Mr Engström!

Hipp, hipp, hurra! Idag är det din stora dag!

Älskar dig hjärtat! =)

//Mrs Engström

Kärlek...

Måste bara säga att jag ÄLSKAR min fru!! Hon har trots ont städat och haft sig hela dagen. Älskar dig Mrs Engström.

Måndag...

Vad kan man säga när det är måndag morgon!? Trött!!!!! Men det är ju bara till att kliva upp och jobba när telefonen ringer. Fick första samtalet vid fem över sex. Stenungsund behövde hjälp med en lastbil och släp som stod i Stora höga. Vart till att ringa ut våran tung bil men han var tydligen trött eller nåt för han orkade ju inte ta det jobbet är faktiskt lite less på honom!!!! Problemet löste sig ändå. Sen ringde telefonen vid 6.45 igen! Denna gången var det SOS som hade jobb till mig en stycke stulen Saab som ville till verkstad! Så det vart att snällt kliva upp och klä på sig och ut i kylan! Det har ju faktiskt kommit lite kyla även här. Hittade polispatrullen som stod på plats och lastade Saaben. Hann nästan lasta av Saaben när nästa samtal kom från SOS denna gång en Partner som inte starta, strömlös hette det. Lastade av min Saab för att i ilfart ge mig av till den andra bilen(kunden ska inte behöva vänta mer än nödvändigt). Kom fram till bilen och mycket riktigt den var "död" men jag kom fram till att den var lite väl "död" med tanke på att den bara gått 600 mil. Så efter lite undersökande lokaliserades felet! Det visade sig vara ett standard fel på Partner! Som jag misstänkte! Så fixade det och kunden kom iväg. Sen vart det hem i full fart så jag kunde ta hand om Madde så Mrs Engström får vila en stund. Hon sover ju inge vidare eftersom hon har ont i nacken! Var ju en otrevlig olycka hon var med om för ett par år sedan. Stackars Mrs Engström. Nu hoppas vi att det ska visa nåt på magnet röntgen så de kan göra nåt så hon blir bra.


Mer pladder av

// Mr Engström


Fortfarande som Wallenbergaren fast utan Wallen!;)


En rubrik....

Morgon! Så var man vaken då. Eller Madde vakna så jag klev upp, Tänkte att Mrs Engström skall  få sova. Börjar väl mest fundera kring "gubbe".! Som sagt man ska ju behöva fylla år igen, Gud vad tiden går tycker ju att det var alldeles nyss som jag vart 20. Men det är väl bara att inse faktum att alla andra blir äldre och gammla! För inte gör väl jag det!? Som nån sa man är inte äldre än man gör sig, Problemet med det är väl att man skulle väl inte vara äldre än 15 då!:) Men man ska inte klaga egentligen jag har 3 barn jag älskar och en underbar fru som jag älskar så man ska inte klaga! Det hade kunnat varit mycket värre!
Nu har vi ju en stundande flytt också:). Ska bli så skönt att flytta trivs väl si så där i den här lägenheten. Eller typ inte alls! Hade nog gärna stannat i GBG om det hade varit ett bättre boende. Trivs ganska så bra med grannarna och gården vi bor men sen är de det övriga! Typ i dagens tidning bara stod det  en knivskuren, en rånad i sin lägenhet och detta innan klockan äns är 10. Så ska bli lugnt och skönt med en flytt! Så efter nyår och visst även en födelsedag så blir det dax att packa ihop lägenheten. Sen kom jag ju på att en sak till som blir kul med flytten är ju att vi eventuellt får med oss en inneboende. Han ska bara sluta vela först!:)
Tänkte på det som min fru skrev i sin årskrönika, Gud vad året har gått undan. Har som sagt hänt en del vart ett frieri, Turkiet resa, Gotlands resa gånger 2, Bröllop, sen har det väl mest varit jobb!
Jag jobbar ju alldeles för mycket egentligen. Men det behövs väl eller nåt! Skulle ju ha jobbat på julafton men var ju inte så jätte sugen på det så jag lyckades efter lite om och men göra mig av med den dagen i alla fall. Nu ska jag bara jobba både på min födelsedag och på nyårsdagen! Slipper i alla fall nyårsafton! Vet inte om det hade gjort så mycket när jag ändå jobbar de andra dagarna! Det possitiva vart ju att vi ska ha en middag hemma med trevligt sällskap i stället för Mc längs vägen nånstans mellan två jobb! Så man får vara glad för att jag fick vara ledig en dag. Ska nog försöka mig på en maträtt som jag inte gjort förr.(vart är Mamma när man behöver henne;)? Ska säkert gå bra hur svårt kan det va? Det är ju bara att läsa innantill! Så just för nu så har jag nog inget mer att ta upp!



Jo just ja välkommna på kaffe på tisdag!:)

Planlöst snurrande

//Mr Engström


Som Wallenbergarn fast utan wallen!=p

p.s Till de som nu då kommenterat att jag är gammal det skulle jag aldrig erkänna och jag kan inte vara gammal för min mamma är bara 25:) d.s 

Årskrönika

Om 2 dagar har vi varit gifta i en månad! Och ingen skilsmässa i sikte... =P Skämt å sido, det har hänt mycket det senaste året, kan man minst påstå.


Första halvan av året så var det inte så jätte mycket, som jag kan komma på just nu i alla fall.... Madde fick nytt dagis, som var en guda gåva! De är helt underbara på hennes dagis! Men för övrigt var det ganska lugnt.

I början av juni, så satt jag på jobbet och kom till en insikt. Att saker blir aldrig bättre än vad man gör det själv. Och att man ska aldrig låta andra påverka hur man själv mår eller hur man vill ha det i livet. Spin off på detta blev att jag på väg hem från jobbet (Ja, Mr Engström hade som vanligt varit underbar och hämtat mig och Madde) så ställde jag den stora frågan! Och fick ett JA!


Så den tjugonde juni, midsommarafton, så förlovade vi oss. Vi gjorde inget speciellt av själva förlovningen, utan åkte upp på Ramberget i Göteborg och bytte ringar med varandra. Sen åkte vi vidare till landet där vi firade med mamma, pappa, bror, svägerska och deras barn. Blev lite champagne och gott att äta. Dagarna efter detta så var det dags att fylla år... Alltid lika roligt! Är dock ständigt 20, så det gör inte så mycket. =) Veckan efter så var det dags för semester och vi började den med en vecka i Turkiet. Och det var helt underbart! Det måste absolut göras om, kanske inte till samma land nästa gång, finns så mycket mer att se. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi fortsatte vidare till landet. Dagarna efter vi kom dit, så hämtade vi Mr Engströms två andra tjejer, så vi fick lite semester med dem också. Där efter var det dags för en tripp till Gotland. Det fanns tre syften med den resan, det ena var självklart att hälsa på släkt och berätta den "stora nyheten", det andra var semester och det tredje var att kolla runt efter lokal för bröllopsfest, kyrka och allt annat som ska fixas inför bröllop. Efter Gotlands vistelsen åkte vi tillbaka till landet. Där blev det arbetande dagar. En av rabatterna fick sig en grovrensning och uteplatsen gjorde vi om, eller om och om. Men vi tog upp alla plattor, grävde ur och la i en ogräs plast, sen fylldes det vi upp med lite jord och ungefär 5 ton sand! Det plattades och fixades till snyggt och sedan la vi tillbaka plattorna. Så nu är det rakt, fint och utan ogräs! =) Tjejerna blev hämtade på landet och sen var det dags för oss föräldrar att åka hem och åter gå till jobben efter semestern. Madde fick en vecka till med mormor, morfar, morbror, moster och kusiner. Tiden rullade på snabbt efter semestern. Madde fyllde tre, lilltjejen börjar bli väldigt stor, tycker mamma!


På hösten bar det av till Sthlm för att fira att store bror blev 30! Va gammal han är! ;-) Under hela hösten så var det en massa spring i bröllops butiker och tittande på nätet på bröllopssajter. Klänningar provades, skor köptes, bröllopsbukett fixades, fotografer ordnades, mat, boende, lokal, kyrka, med mera, med mera!!! Mitt upp i alla bröllops bestyr, så kom vi på att vi skulle köpa tillbaka vårat gamla hus! Så det blev lite skyttel trafik fram och tillbaka till Jönköping ett par gånger också. Inflyttning sker först i februari, som tur är!


Sen kom dagen då det var dags... Mycket stress, nerver och skratt blev det. Och jag kan lätt säga att det var den näst bästa dagen i mitt liv! Kanske låter lite taskigt att sätta den på andra plats, men den första går självklart till den dagen då Madelene föddes. Vill åter igen tacka alla som var med och förgyllde våran stora dag och gjorde den till det den blev! =)


Vi hann inte mer än hem, fören det var dags att börja ordna inför julen. Klappar köptes, julmarknader avhandlades, jul godis gjordes och hemmet pyntades. Och så åkte vi till landet och firade en underbart lugn och skön jul.


Och nu är det bara fyra dagar kvar av året, och ändå är det två händelser till som ska avverkas i år. Mr Engström ska fira sin födelsedag och det ska firas in ett nytt år!



Vill redan nu passa på att önska alla ett Gott Slut och Ett Riktigt Gott Nytt År!


Så här har vårat år sett ut i korta drag, ur min synvinkel!



//Mrs Engström


Vit jul på landet...!

Vi firade våran jul på landet med Maddes mormor och morfar! Det var en lugn skön och faktiskt lite vit jul! Dan innan julafton kom det några snöflingor på kvällen och sen på julafton snöade det ganska mycket... Ja, eller lite i alla fall. Blev en hel vit gräsmatta, även om det inte var några drivor med snö, så blev det väldigt fint.

På julafton så tog vi en lugn och skön morgon med skinksmörgås till frukost. Sen åkte mormor, Mr Engström och Madelene och handlade lite. Och tänk, medans de var borta hade tomten varit på landet och lämnat julklappar under granen och han berättade också för mig att han skulle komma tillbaka lite senare för att önska alla en God Jul!

Sen blev det julgröt till lunch och efter det kom den lååånga väntan på Kalle Ankas jul. Så morfar och Madde tog en promenad och jag och Mr Engström passade på att spela lite monsterbuzz! =) Efter det var det faktiskt dags för Kalle! Efter Kalle så fick vi julmat, massor med julmat! Så vi fick hoppa över gröten efter maten, för det var ingen som orkade!


Madde var väldigt trött och lite grinig efter maten, så Mr Engström fick ringa till tomten och be honom komma lite senare, så Madelene fick vila en stund. Efter vilan, så kom han, han med stort T! Tomten! Och tänk det fanns ett snällt barn hos oss, påstod hon i alla fall! ;-) Det blev klappar i drivor till Madde! Och vi andra fick några vi också. =) Jag fick en super fin digitalvideokamera av Mr Engström, tack älskling! =) Och så fick vi nya tapeter och färg till kök och vardagsrum, till nya huset, som vi får välja själva när det är dags! Tack mamma och pappa!

           

Så för att dra en slutsats av det hela, så var det en helt underbar och trevlig jul!

Hoppas alla andra också haft det!

//Mrs Engström


Nedräkning

Så då var julafton över! Har haft en mycket trevlig julafton med svärföräldrar och familj. Madde var väl den som tveklöst fick mest julklappar.:) Nån som är förvånad? Nu är det dax att räkna ner till födelsedag Usch! Börjar bli gammal nu:). Sen är det väl dax att räkna ner det nya året också. Mrs och jag satt och prata i går och kom fram till att det är alldeles för mycket att göra i slutet av året. Sen skapade vi ju lite genom att gifta oss också!:) Men men.... Nyår firas i gott sällskap blir väl "sonen" och hans Jossan som kommer över på en mat bit för att sen vänta in tolv slaget. Blir en lugn kväll. Kan behövas efter allt ståhej som varit. För övrigt som sagt hade jag en trevlig jul med fina paket så God Jul alla.

Tack alla som jag fick paket av! Ingen nämnd ingen glömd!:)

Så snyggt spänne att ha till arbetskläderna! Tack Hjärtat!


// Mr Engström

God Jul!

Vill bara passa på att önska alla en riktigt God Jul!



Idag tar vi familjen, en massa grejer, julklappar och packar in oss i bilen! Sen åker vi till lugnare breddgrader och firar våra jul. Hoppas alla får en underbar och förhoppningsvis vit jul!



Stora julkramar från hela familjen Engström!


Julstämning...

Får sådan julstämning av att sitta och slå in julklappar och se snön yra ner utanför fönstret... Eller hur var det nu? Just det, hör hur regnet smattrar mot fönsterrutan...! Trist! Men men, det är bara hålla för öronen och blunda hårt och drömma sig bort till ett vitt vinterland, så kommer julstämningen snart! =)



//Mrs Engström och hennes lilla tomtegumma


Julstress...!

Så nu är det sista julgodiset precis klart! =) Och alla julklappar inköpta, eller nja, nästan alla... Kom på att jag ska köpa Madde en till och kanske en till Mr Engström också, om jag hinner! Sen är det själva paket inslagningen kvar också. Har nu skrivit alla julkorten, men inte skickat dem... =( Men men, de kommer när de kommer...

Nu är jag officelt Mrs Engström!! =) Fick brev från vägverket i fredags om att jag måste för nya mitt körkort, då jag bytt efternamn...! Nähä, hade jag ingen aning om...

Nä, nu är det dags att börja slå in lite packet! Bäst att passa på när Madde är i väg med Mr Engström på jobb.

//Mrs Engström

Trött

Så då vart det helg igen! Dotter ville tydligen inte sova längre än till 7 så det vart att kliva upp. Mrs Engström har sovit dåligt sista tiden så hon får sova nu! Hon har varit förkyld ett tag nu med hosta som följd vilket inneburit att hon hostat hela nätterna. Har haft en ganska bra fredag fick in massa jobb så det var bra. Sista jobbet jag fick in var en låsöppning på en ny volvo V70. Det är inte roligt att komma in i dessa! Men fick utmärkt hjälp av min "son":). Så tack Robin för hjälpen! Annars så var det nog en ganska bra dag trots allt! Sitter och funderar på om jag inte borde gå och gör lite kaffe istället för att sitta här vid datorn! Ska göra så! Ha de gott alla!


// Mr Engström

Jul på Liseberg

Idag har vi varit på julmarknaden på Liseberg. Det var super fint där inne och massa roliga saker att titta på och göra. Madde levde "high life" där inne! =) Det blev berg och dalbana, karusell, fritt fall och massa andra roliga saker! Hon fick även lämna sin önskelista till tomte, eller i hennes fall var det en teckning, men tomte frågade i alla fall vad hon önskade sig och önskade henne en God Jul! =)



Hon fick även en jätte stor kram av den julpyntade Lisebergs kaninen! =)



Det finns en väldig massa stånd med massor av olika saker. Mitt bland alla dessa stånd hittade vi något från Josephine-land....! =)



Sen var det dags att spela lite på chokladhjulen. Vi började på plopphjulet. Madde fick välja en bricka själv och bland de nummer hon valde var nummer 63 med, som blev vinstnumret! Och det blev en stjärnvinst! =)



Det var 2310 gram plopp, så nu vet alla vad de får i julklapp.... =P
 


Det var en helt perfekt dag på Liseberg med familjen!

//Mrs Engström

En vecka kvar...!

Så var det bara en vecka kvar till julafton!  Känns jätte konstigt. Trodde jag började få julkänsla, men känns inte så... Men det kanske kommer. Har i alla fall fått gjort nästan allt julgodis! =) Har gjort polkagrisknäck, ischoklad (ljus och mörk), mintkyssar och chokladkola. Nu är det bara "vanlig" knäck kvar, och den ska fixas imorgon.



Ska försöka inhandla de sista julklapparna också, har några kvar till Madde och brorsbarnen, sen är det klart! Skönt! Och om vädret tillåter så ska det bli en sväng till julmarknaden på Liseberg på eftermiddagen! =)

Dags att gå och försöka nanna lite kudde.

//Mrs Engström

.....

Visste inte vad jag skulle skriva så jag skriver bara nåt! Mest för att uppdatera våran blogg! Så ingen kan gnälla på mig åtminstone!;)

// Mr Engström

Ischoklad....

Nu fejas det i köket förfullt! Det görs ischoklad i långa banor!Mums! Själv satte jag mig och kollade igenom bloggträsket och mailen sen e det väl dax att lägga barn Engström!


// Mr Engström

Julgodis!

GOTT med chokladkola! =) Fort går det att göra också!

Imorgon blir det ischoklad och polkagrisknäck! =)

Nu är det dags att nanna kudde och kurera förkyldningen...

//Mrs Engström

Julmarknad!

Så med tanke på att detta var sista lediga helgen innan både jul och nyår så tänkte vi att vi skulle ta en dag på julmarknad. Så sagt och gjort vi kollade på liseberg men det var så mycket folk både lördag och i dag så vi kom fram till att jag är ju ledig i veckan, så vi tar det då istället. Så färden vart till de andra marknaderna som vi faktiskt har i våran närhet! Vi har ganska många runt om kring oss. Så efter en dag på marknader så är det dax för kola bak av Mrs Engström. Sen är det väl dax för mig att laga lite mat! Våran "son" vill ha mat idag. Han är alltid välkommen! Han bor ju nästan heltid här!:) Men det gör inget.

Just ja lite bilder från dagen!





// Mr Engström

Pepparkakor

Nu har vi bakat lite pepparkakor. När vi var i affären igår så kom jag på att det var dags att göra lite jul mys! Köpte förvisso färdig deg, men detta pepparkaksbak var mest för Madde i alla fall....! Så i går kavlade vi deg och stansade ut kakor och kastade in dem i ugnen.
Fortsättningen kom idag med att vi spritsade glasyr på pepparkakorna, med olika resultat! =)









Är tänkt att det ska bli lite kola och ischoklad här fram över också!

Fortsatt trevlig tredje advent! =)

// Mrs Engström

Kanske dax nu....

Kom på att det var ett tag sen jag skrev nåt här så jag får väl ta ett tag i det här! Vad har hänt då? Inte mycket! Har jobbat en hel del och varit hemma en hel del. Här hemma har det varit julstök(bak) Hela köket belammrat med pepparkakor men gott luktar det! Mrs Engström återkommer om den saken! Själv försöker jag att bara koncentrera mig på att jobba och allt som måste skötas här hemma. Har redan flyttat i tanken längtar till flytten då vi får det så mycket bättre, Madde kommer att få en bättre och tryggare uppväxt. Har en önskan om att även mina andra tjejer skulle kunna flytta ner till mig! Men men! Så nu har jag skrivit lite meningslöst tänkande!

// Mr Engström

Tvätt

Visst är det fantastiskt roligt att tvätta!? Eller inte...! Blir i alla fall lättare om ett par månader! =)



Längtar!! =)

//Mrs Engström

Dagen....

Idag börjde vi lite lungt med sovmorgon och frukost hemma, alla tre. Sen i väg till dagis och lämna Madde och ha kvartsamtal med dagisfröken. Madde sköter sig jätte bra, så det vart mest prat om annat, mycket trevligt! Sen var tanken att vi skulle åka och fika lite, kom nästa ända fram, innan Mr Engström fick jobb. Så det blev att åka och göra en bärgning, från Partille till Hisingen,  i stället. När han var inne på verkstaden och hjälpte kunden, tog jag över kommandot i bilen, och fick köra en stund. Så i stället för fika, vart det lunch med Stefan och ett gäng andra bärgare. Efter lunchen så behövde Mr Engström fixa lite åter rapporter, så upp till stationen. Där jag passade på att kela med Fabian, Stefans super goa hund. Sen var det dags att lämna lappar till chefen, där vi blev kvar en lååång stund, men det är ju så det brukar bli... =) Medans vi stod där, så fick vi jobb igen. Det visade sig vara nere i Billdal, så det blev en kilometer körning, som förvisso bara var en starthjälp, men bra betalt ändå, plus lite driks, tack tack! =) På väg tillbaka till civilisationen så ringde Tobbe och tyckte det var dags för fika. Så det blev till att åka till statoil och snacka lite skit och få de nya Falck kalendrarna. När vi kom där ifrån så var klockan tre, och efter som det var lusse drop-in på dagis, så var det lika bra att åka dit. Trevligt att träffa lite föräldrar till de andra barnen och dricka kaffe och äta lussebullar. Ungefär 10 minuter efter vi kommit dit, så ringde Stefan och behövde lite hjälp, han skulle köra ett släp till Domkyrkan, och han var över 27 meter, så han ville han lite blink hjälp. Över två timmar senare, så var vi klara i Domkyrkan, lite förstörd gräsmatta, gångvägar och massa strul, men en mycket nöjd kund, som vill ha hjälp på tisdag igen! =) Sen blev det expresståget till närmsta restaurang och äta middag! Precis efter vi beställt maten, så ringde telefonen, jobb igen! Och vart var jourbilarna, jo just det, och åt middag, hade faktiskt presic beställt sin mat! Så jag ljuger om jag säger att vi i lugn och ro kunde njuta av maten. Men men that´s life! Vi fick en starthjälp i Högsbo, när den var klar, så blev det ytterligare en starthjälp i Hisings Kärra. Men det var inte slut där.... Efter det åkte vi till Öjersjö, långt ut på bonnvirsan, mellan Partille och Härryda, och hämta en bil! Men som tur var så skulle den max en kilometer hemifrån! Så nu har vi, eller iallafall jag och Madde fått komma hem. Madde sussar gott i sin säng och jag halv sover i soffan. Och stackars Mr Engström har fått åka i väg och göra ytterligare en starthjälp!

Sov gott! =)

//Mrs Engström


Borde man!?

Efter vårat bröllop så vart det ju lite fest efteråt. En del vart gladare än andra och en del vart tröttare än andra dagen efter!:) Så jag får väl säga förlåt svärfar men min mamma tvingade mig!:)



// Mr Engström

Julmarknad...!?

När man har turen som vi, och bo i Göteborg, så måååste man bara gå på Lisebergs julmarknad, åtminstonde en gång. Så varför inte passa på när vi alla är lediga i helgen!? Är inte så ofta vi, Mr Engström, är ledig på helgerna, och detta är den sista lediga helgen innan jul. Så det är väl bäst att passa på. Vi får försöka dra ihop lite folk och ta en heldag! =)

För övrigt har dagen varit lugn och skön. Fick äntligen kontakt med mina myndigheter via telefon! =) Så nu är det överstökat.

Lite stämmningsbilder från Liseberg!






//Mrs Engström

Önskelistor

Så nalkas julen, så fort! Och mamma har varit på mig om önskelistor, från mig, Mr Engström och Madelene, i snart en vecka. Så det är väl dags att sätta sig ner och skriva lite önskelistor. Snart.... ska bara.... =)

Dagen har varit ganska händelselös.... Har försökt få tag på skatteverket, för att kolla när jag ska kunna fixa nytt visakort, körkort, icakort, mm, mm... Meeen de hade så lång telefonkö, så det gick inte komma fram. Försökte sen få tag på facket, meeen de hade lunch stängt. Försökte även få tag på försäkringskassan, men där var de tillfälligt ute....! Så mitt ringande gick så där, kan man säga! Efter det var det lunch dags, så min älskade man kom hem och hämtade mig, så vi kunde luncha tillsammans. Efter lunch gjorde jag Robin lite sällskap i lastbilen och följde med honom när han skiftade till sin betongrulle, då han ska få köra betong imorgon. Får väl se om det blir en sväng med Robin imorgon igen, då det vore roligt att vara med på en betongkörning också! =)

Får nog lov att vara min kära mamma till lags, och skriva lite önskelistor, så vi får några julklappar! *blink, blink*

//Mrs Engström

Bil i dy!

Så nu har man klampat ner i dy! Lukta inte hallonbåtar! Att folk inte kan hålla sig till torra rena ställen att åka av på!:)

Mr Engström

Dax igen!

Så efter att ha tyckt synd om mig själv en hel helg så var det dax att jobba igen! Hade en hyffsad dag faktiskt men död på eftermiddagen!:( Det roliga idag har varit jag såg änna´s bil vara klar!:) Snygg blev den! Förövrigt så har det väl inte hänt så mycket mest en vanlig dag!:) Inge fel i det förvisso. Har väl kommit fram till att det faktiskt inte är så mycket mer annorlunda som gift. Man sätter på sig byxorna med ett ben i taget fortfarande!;) Sen ytterliga glädjande nyheter är väl att nån ska titta på hus dit vi ska flytta!:) Ska bara få med oss nån´s tjej också!;)


C U Mr Engström

Gammal!?

Är ganska säker på att jag blivit gammal! Är fortfarade bakis! Inte lika illa som i går, men super seg och ont i hela kroppen! Suck, men det är väl dit vi alla är på väg...

Nu är det dags att handla lite, så vi kan få någon middag idag! =)

//Mrs Engström


Idag är dagen efter igår....

Idag mår man som man förtjänar... Har vissa fragment av natten, och att det var väääldigt mycket drinkar. Vilket stämmer väldigt bra överens med min huvudvärk och baksmällan! Dags att nanna kudde!

//Mrs Engström

Hummm.....

Så nu har man haft julmiddag då! Vart en väldigt trevlig kväll med mycket alkohol, och lite skandaler.(tror jag). I dag har jag gjort typ ingenting! Bara tyckt synd om mig själv, vi kom hem vid 4 i morse sen vaknade Madde vid 8! Kan säga att jag var glad för att Titti var här! Hon tog upp Madde innan hon gick! Sen vart det att kämpa sig upp och hålla sig vaken till 11.30 för att väcka min fru så jag kunde få gå och lägga mig en stund! Mycket skönt! Är glad att jag har min fru! Kännde mig väldigt elak som väckte henne men hoppas hon förstår! Så kontentan av allt är JAG ÄR BAKIS!!! Så nu vet alla! Fy vad gammal man blivit som inte orkar en kväll på stan! Skyller på att de tvingade mig!;)


Mr Engström 

Julfest! =)

Nu är det dags att gå på årets första julbord! Vi ska på julfest med Mr Engströms jobb. Det ska ätas julbord och spelas bowling! =)

Ha en riktigt trevlig kväll!

Önskar familjen Engström

Datanörd!

Så nu har man lekt datanörd! Har just suttit och ändrat bland HTML koderna för att få ett annat utseende på blogg sidan! Se jag lyckades har ju aldrig hållt på med det förut så rätt nöjd är man ju!:) Ska väl försöka fixa till sidan bättre när jag kommit in i det mera. Men just nu får det duga så här!


Mr Engström

Vardag

Så var man tillbaka i den gamla vardagen igen. Med tvätt, disk och matlagning. Dags att göra en ny matlista... Också börjar det närma sig jul också. Kanske börjar bli dags att köpa julklappar och bestämma var vi ska vara i jul!? Det är den ständiga frågan, när man flyttat långt från släkt och vänner. Och dessutom skaffat sig nya vänner på olika orter... I år står det mellan Götet och landet. Får väl se vad det blir, beror lite på hur Mr Engström måste jobba också...

Ska försöka få in lite bröllopsbilder i bloggen också, men har inte fått några av våra fotografer än. Så det kommer... =)

//Mrs Engström

Gift!

Så då vart man gift då!:) Känns bra man gjorde bort sig i kyrkan och allt! Min far sa att det ända man inte får göra i kyrkan är att svära, och vad gör jag!?? Skriker h-vete mitt i kyrkan!:) Man e bäst!;) Förövrigt så är jag mest glad för att alla kom! Tack alla! även för sakerna som busades runt med!:)

Så var man gift...!

Så är jag nu mrs Engström! Hur skumt som helst. Egentligen är det inte så stor skillnad, förutom att jag bytt efternamn, eller!? Fast jag måste säga att jag känner mig väldigt vuxen! =)

Måste passa på och tacka alla som var med på bröllopet och även de som inte var med, som uppvaktat på andra sätt! Och fram för allt alla som hjälpt till och gjort det till det bästa bröllop som man kan tänka sig! Det var ett jätte fint men fnittrigt bröllop och en super fin bil som vi fick åka från kyrkan med! =) Sen var det underbart vackert dukat och maten var superb. Massa champange! En jätte fin och super god tårta. Rolig underhållning med tal och en suverän toastmaster. Och massor av fina presenter. Sen var det en jätte lyckad fest som inte slutade fören kl halv fem på morgonen, men det är väl så det ska vara! =)

Måste också tacka alla snälla och trevliga släkt och vänner som gav oss knäckebröd i sängen och ur skruvade lampor! Och även dem som hade preppat vårat hem! Säger bara en sak, hämden är ljuv! =P

// Now I am Mrs Engström

RSS 2.0