Körkort...

....kan tydligen vem som helst få! Satt och tittade på tv och såg att det finns alldeles för mycket idioter som har körkort! Ganska kul dock att se för såg en gammal kamrat som tydligen ska lära sin morsa att köra bil! Känner ju både honom och hans morsa! Men som sagt vilken idiot som helst kan få körkort! Vad har hänt för övrigt då!? Fick jobb vid 06.10 som jag kom nästa ända fram och så vart det avbokat:(! Sen vart det hem och skjutsa Madde till dagis! Åkte sedan hem och faktiskt så gick jag och la mig bredvid min fru! Som sen gick upp före mig för det var tomt i sängen när jag vakna! Dagen gick sin gilla gång och tvätt togs om hand. Sen ringde bil236 och behövde lite assist med att få upp en Saab. Så iväg och öppna den och tillbaka hem för att hänga tvätt! Sen iväg för att hämta Madde. Hem och kasta upp tvätten hemma! Åkte iväg till Pizza hut och åt, efter det så vart det en fika på Preem! Vart riktigt trevligt fick sällskap av bil 230 och hans Chef sen kom ju även 236 dit så vi hade riktigt trevligt! Nu har vi varit hemma ett tag och fått ett par öl också!:)!!! Nu ska jag nog ge upp det här och vara social med "sonen" och min fru! Ha de nu gott alla!


// Mr Engström


Wallenbergaren utan Wallen undrar hur folk får körkort!

Så....

....vart de då dax att skriva lite! Har hänt maaaaassssssoooooorrrr! Men för att inte göra det här till en bitter blogg så tar vi inte allt här! Men vi kan ju alltid ta lite:)! Frun har fått svar på röntgen:(! Vi har även varit hos läkaren som tycker ungefär att nu e man frisk för annars måste ju jag arbeta och skriva i massa papper! Man får ju inte vara sjuk mer än 180 dagar! Då får man helt sonika ta och gå tillbaka till jobbet även om man har ont! Eller som läkaren sa säga upp sig och gå på sociala!? Vänta här nu är det bättre att gå på sociala än att vara sjukskriven!? Måste ju vara bättre att ha nåt att se fram emot! Människan slås ju bara ner av att behöva säga upp sig från sina fasta jobb! Skruvat system har det blivit! Det ända min fru bad om från första början var att inte bli sjukskriven utan hon ville ha en utredning om vad som är fel i nacken! Så nu får vi se vad som händer fram över! Vad har mer hänt??? Massor! Jag vet knappt vart man ska börja egentligen så jag låter nog det vara! Nej nu e det dax att sova en stund! Vet ju aldrig när man får jobb! Har jour i natt sen är man ledig i helgen! :) Kanske blir en öl på lördag med bil230! Får se vad barnvakten säger;)! Ha de nu gott alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen är less på politik!


Torka...

...på bloggandet är det just nu! Men håll i er information kommer!;) Natt alla!


// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen är tom!

Grattis Elin!!!



Ett stort GRATTIS till Elin på hennes ett års dag! Önskar vi kunde vara där!



Vi saknar dig och din familj! =)

Stooora kramar och pussar från hela familjen Engström!


Trött...

...är jag efter att gått upp vid 7.30! Gick upp med Madde när hon vakna. Det är väl inte så farligt hon är väldigt snäll så jag gjorde ingenting typ! Frun fick sova då hon inte sover så bra med handen i paket! Har haft att göra idag med fast inte så mycket jobb mer än jobbet här hemma! Har nu tömt alla överskåp så nu är det sakta men säkert packat! Har gjort lite Pytt till lunch sen har jag typ inte gjort nåt! Funderar på om jag ska ta och vila en stund! Ha de nu gott alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen tänker!

Tidsfördriv...

Har de senaste dagarna kommit på en massa saker som man kan göra, om man känner att man har alldeles för mycket tid, som man inte vet vad man ska göra med! =)

Kan bland annat rekommendera att sätta ett stort bandage runt den hand du i normala fall använder mest. Efter det så försöker du klä av dig dina kläder, inte så knepig utmaning. Se tar du en hel och ren plastpåse och sätter över bandaget, så det blir helt vattentätt. Sen kommer den riktiga utmaningen, ta en dusch! Måste dock utfärda en varning, ge dig absolut inte på att försöka raka dig, då det kan ge riktiga skador! =P När duschen sen är klar, så fixar du dig i ordning, som vanligt, men självklart utan att använda din hand i bandage. Allt detta tar ungefär dubbelt så lång tid som vanligt, och du har fått en massa tid att gå! =)



Sen kan jag också rekommendera att försöka lösa ett korsord med "fel" hand. Tar lång tid, men måste även här utfärda en varning, kan ge träningsvärk i hand och arm! ;-)



Ser ut som en fem åring som håller på att lära sig skriva har gjort korsordet, men det är lång tids åtgång! =)

Sist men inte minst! Skriv ett blogg inlägg med endast "fel" hand...

Här var ett par tips för dig som vill ha hjälp med att få tiden att gå! =)

//Mrs Engström


Natt...

..är det nu! Fick ett jobb vid 1.30 så det var bara att gasa iväg! Var en trafik olycka som jag och bil 242 fick! Kvällen var trevlig har haft fullt upp i dag så jag har ju tyvär inte hunnit förbi chefen. Det var en del att göra i dag så det var bara att ta hand om det! Har faktiskt varit och tittat på ånglok! Men vart inte lång variga då jag fick jobb igen:)! Sen vart det middag väääldigt sent men gott och trevligt var det Bil 230 och "sonen" var här och åt! Sen var det en lugn kväll men som sagt vid 1.30 ringde det! Fick en Bmw som  var smälld! Efter att ha lastat av den så vart det en kaffe med "sonen" och bil 242 på Preem! Nu sitter jag här vid datorn och bloggar vilket jag inte alls borde men men! Ska lägga mig en stund nu! Natt alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen borde sova!

Chefen...

...ringde och ville bjuda över oss på lite smörgåstårta! Chefen fyller år så vi ska åka dit och visa vårat deltagande:)! Han kom fram till att han började närma sig gubbe! Vadå närma sig!?;) Dagen har varit lugn än så länge. Min underbara fru lät mig sova imorse! Så jag klev upp vid 10 då vart det frukost och han väl precis äta upp den så ringde SOS och gav mig en låsöppning på en SantaFe. Ägaren hade låst in nycklar och mobil värst av allt två hundar! Men det var lugnt jag åkte dit och lirkade upp bilen! Tog inte så lång tid. Sen vart det hem och ta hand om vilddjuret som är i badet! Kanske borde ta hand om henne istället för att sitta här och blogga! Men men hon verkar inte vilja gå upp direkt:)! Pratade med bil230/235 och kom fram till att han är tungbärgaren i Göteborg! Men det är för långt att skriva så det får bli bil230 i fortsättningen! "Sonen" har haft en lugn natt. Han hade ett jobb i går sen har det väl varit lugnt för honom med! Han skall tydligen döpas om hörde jag också! Så numera är han tysken;)! Men det går ju inte vi kan ju inte ha två tyskar! För den ordinarie i bil 238 måste ju vara tysken! Såååå "sonen" får fortsätta vara "sonen"! Snacka om att spåna i cirklar:)! Ha de nu gott alla!


// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen has left the building!

Dagen...

..som gått har varit fredag! Har mest slöat idag! Hade ett snabb jobb en vw som hade inlåsta nycklar! Tog 17min från det att jag fick jobbet till att jag åter rapporterade jobbet! Sen efter det vart det hem och umgås med frugan till frukost. Sen fick jag en starthjälp på en Bmw så min fru följde med så även hon kunde få komma ut en sväng! Sen efter att vi startat den bilen så åkte vi till station och tog en fika med "sonen" och de övriga som var där! I dag så vart de dax att se bil 230 åka till sin nya ort! Så bil 230 är du nu 235? "Sonen" kör bil 238 i helgen så nu får han se hur det är att vara en grabb utan hjärna;)! För det är väl bara grabbar utan hjärna som kör bilar med stjärna eller!? Dagen har allt efter fikat rullat på skulle ha åkt och tittat på ånglok men hade lite för mycket att göra så vi tar det imorgon istället! Efter att vi jobbat klart så ringde bil 230eller 235 vet inte vilket än i alla fall så ringde han och tyckte vi skulle äta mat! Så sagt och gjort! Vart en sväng till Mc stig center. Även "sonen" var där till han fick jobb! Nu har vi kommit hem och även fått ängeln i säng! Nu så får vi väl ändå säga att den här dagen närmar sig sitt slut! Ja just ja tack bil230/235 för klockan! Ha de nu gott alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen har kartonger överallt!

Kvällen...

...ska vara på Toyota då de har invigning av sin nya anläggning! Så alla bärgare har blivit inbjudna att närvara. De skall även bjuda på mat och dryck! Sen får man även en tröja! Så en trevlig kväll blir det! Men nu är det ju som så att min fru gjorde illa handen så hon var inte sugen på att gå så vi tackade nej! Håller faktiskt hellre min fru sällskap än är iväg! Tycker lite synd om min fru som har ont! Bonus i allt det här är att man fått lära sig knäppa en Bhå inte bara knäppa up;)!!!

// Mr Engström


Wallenbergaren utan Wallen är ledsen för frun!


Segt...

...med flytten just nu! Fruns hand skapar ju lite problem men vi ska nog fixa det! Det går ju även segt på bloggandet för hennes del då hon inte är så rörlig! Dagen har varit lugn har haft tvätt dag så har mest fått sprungit där! Har haft dåligt med jobb varit en starthjälp i dag det är det ända som hänt i dag! Så det har mest varit hemma idag och slappat (legat på soffan) som sagt har tvättat så hel slappa har det inte varit! Ska väl se om vi ska ta och åka och handla lite kylen behöver fyllas igen! Konstigt det där!? Skulle vilja ha en själv fyllande kyl! Nån som kan fixa en sån!? "Sonen" fick även ett erbjudande om hus igår! Så vi får se om han ska ta det. Ett likadant hus som vårat! Nej nu har vi inte tid med det här! Ha de nu gott alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen ska flytta!

Hemma....

...igen efter en dag på sjukhus! Så har då frun fått handen opererad! Var väl inte så illa som läkaren först trodde! Men det var illa! Hon har kapat en nerv i handen och inte en sena som läkaren trodde! Nu så har de lappat ihop henne och gipsat henne. Just nu ligger hon i sängen och vilar! Hon har ju lite problem med smärtstillande! Hon tål det inte så hon mår illa och sp-r av det! Vilket hon nu prövat ett par vändor! Hon har väl mest vilat/sovit hela dagen! Vi kom ju dit till sjukhuset vid 8.30 sen vart det operation vid 12.00 som tog en dryg timme! Sen har det mest varit att sitta för min del. Har faktiskt varit vid hennes sida hela tiden utom när hon var inne på operationen då jag åkte och tog en kaffe med bil 238! Så kan ju säga att det är väldigt tråkigt att bara sitta en hel dag och titta när nån sover! Kan även passa på att tacka personal på avd 36 Salhgrenska. Mycket trevlig personal! Nu har jag även passat på att röjt lite till i vårat kaosartade hem! Nu ska jag titta lite på film! Ett jätte TACK till "sonen" som ställde upp och tog hand om Madde!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen har träsmak!

Sjukhus

Så då sitter jag och väntar på att mrs ska må lite bättre. Vi tackar för stöd av kamrater. Handen ska nog bli bra ska ni se. // Mr engström wallenbergaren utan wallen bloggar via luren.

Aj....

... min fru var duktig och skulle diska! Vad gör hon? Har sönder ett glas och skar upp sig i handen så illa att det vart att fara till akuten! Madde fick stanna med "sonen" och gårdens mamma! Sen stack vi iväg till akuten! Och det var väl inget vidare med handen! Hon hade väl inte de bästa resultaten av känsel och rörlighet i lillfinger! Så nu blir det ett återbesök imorgon. De gipsade en skena för att hon inte skall böja och göra sig mer illa! Imorgon blir det en träff med hand kirurg! Så illa är det! Tycker synd om min fru!


Så här pigg och glad ser man ut efter att varit på sjukan och på skräpmat stället!
vart ju ingen middag!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen lider med frun!


Nu är det riktigt kaos...

...här hemma, ser ut som en bomb brisserat med kartonger! Men det är faktiskt ganska skönt att ha kommit igång också. Det är mycket på gång denna vecka, funderar på att kanske ta en tur till landet och lämna lite saker där. Men vi får se hur det blir med det, beror lite på väder och vind... =)

Dags och se till att göra lite åt kaoset! =)

Ha en bra dag!!

//Mrs Engström


Så vart det.....

....måndag! Söndagen innehöll en trevlig middag hos bil 230! Mycket trevligt och gott. Sen var det väl en del att göra på arbetsfronten också. Så det var en bra söndag förutom att jag då inte fick se filmen! Fick ju jobb mitt i filmen mycket taskigt. Satt och tittade på National Tresure med bil 230 och "sonen" hemma hos oss men det vart till att åka och ta hand om en bil i Angered som kört in i ett räcke! Släpa med mig den till plåtverkstad och sen hem igen fick ju se slutet på filmen:)! Efter det har det varit lugnt! Fick jobb vid 07.10 trafikolycka på E20. Så nu är jag hemma och väntar på nästa jobb! Funderar på om man kanske skulle ta och plocka lite! Men först ska jag  titta på nyheterna! Ha nu en bra dag alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen mår bra!

Nu igen....

...var det snö ute när man vakna! Fick jobb vid 6 i morse. Så de var bara att kliva upp bråttom var det också! Kunden stod inne i tingstadstunneln! Så det var bara att öka!! Efter att bytt däck åt kunden så var det hemfärd igen! Funderar på om ja ska ta och vila lite innan Madde vaknar! Gårdagen vart trevlig som sagt: Middag för att sen komma hem och få hjälp av "sonen" sen efter ett tag kom även bil 230 förbi! Stackaren har sorg! Hans bil försvinner på fredag då den blivit såld! Så på fredag så kommer det att vara gravöl! Funderar på om man skall sätta in en "dödsannons" i GT:)! Som sagt vart en trevlig kväll! Ha de nu gott alla!



// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen slumrar!

Middag...

..har haft en trevlig middag hos "sonens"familj NR 1. Mycket gott va det.. Så det tackar vi för! Nu så här på kvällen har det väl inte hänt så mycket. "Sonen" har hjälpt mig bli av med en bokhylla och även hjälpt till att lyfta upp lite tom kartonger! Så flytten har startat på allvar! Madde somnade så gott ikväll så! Stackaren börjar ju bli lite förkyld:( tråkigt! Men men sånt som händer när man har barn på dagis! Blir en händelse rik vecka som kommer också vi ska gå ut och äta i veckan. Ska bli kul vet att det är många som kommer blir ju "sonen" bil 236,233,239 och sen engelsmannen och några till! Ska väl fortsätta titta på körslaget nu! Ha de nu gott alla!

// Mr Engström


Wallenbergaren utan Wallen känner lugnet!

Mat....

...nu ska det bli middag hos "sonens" familj Nr 1. Gott gott! Så ha de nu gott alla! För det har jag:)!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen blir bättre för var dag som går.

Morgon

Gick upp med Madelene för en stund sedan. Vi är lite små sega båda två, Madde är ganska täppt i nosen. Vi sitter och tittar på heffalumpen just nu! =) Hon bara älskar den filmen, hon måste sett den 100  gånger, men den är ändå lika bra varje gång!

Idag ska vi ta och lägga på ett kol vad det gäller packandet, dagarna försvinner väldigt fort... Och snart är det dags! =)

Ha en underbar dag! =)

//Mrs Engström


Nu så....

..har Madde gått och lagt sig och själv funderar jag nog på att göra detsamma! Man blir trött när det är långa dagar! Har som sagt rullat på i dag. Har prata med mamma typ 10 gånger i dag! Brukar typ höras nån gång i veckan! Men mamma eller kanske ska säga han som hon bor ihop med vart glad idag! 2 Grållar stod på tomten när mamma kom hem! Vet ju egentligen inte hur glad hon är men men! Ska försöka att inte hitta fler "fynd"! Har jour i helgen så det blir lugnt men är ändå bortbjuden på två middagar i helgen! Först ska vi till "sonens" föräldrar nr1 på lördag. Sen ska bil 230 bjuda oss på middag på söndag! Så mat problemet är ju löst den här helgen! Så skönt när man inte behöver fundera på vad man ska hitta på till middag! Så det ska nog bli en trevlig helg. Så ha nu en trevlig helg alla.

// Mr Engström


Wallenbergaren utan Wallen är nöjd trots allt!!:)

Eftermiddagen...

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen, det var mycket givande, not.... Men men det är bara att gå dit och se glad ut! Har även varit förbi polisen idag. Efter det fick vi åka till GLC för att möta upp Stefan som hämtat Madelene på dagis. Tack Stefan för att du ställer upp! =)
Sen åkte vi till Herkulesgatan och åt pizza med Tobbe, Magnus, och Robin. Mycket trevligt! =)

Nu är det dags att stoppa Madde i säng.

//Mrs Engström


Hur spenderar du din tid...?

Det är tråkigt när vissa männskor har så lite att göra att man måste försöka förstöra för andra! Säger bara suck! Tur att man inte har tid att bry sig om det!

Ha en bra dag! =)

//Mrs Engström


Så ja....

...nu så har man haft att göra ett tag igen! Började dagen med att skjutsa Madde till dagis för att sen åka och hjälpa en farbror som fått stopp på sin bil mitt i en rondell! Lämnade av den för att åka och tanka. Hann precis komma fram till macken då jag fick nästa jobb så det vart till att tanka fort. Iväg för att hjälpa en tjej som krockat! Inte så allvarligt dock! Så hon hade tagit sig till jobbet. Men fronten på bilen var lite intryckt! Så iväg med den till verkstad för att åka till station och där fixa lite reklam prylar! Bil 236 och jag sprättade kartonger och lekte med leksaksbilar;)! Fick jobb igen så det vart till att åka och hämta en skoda av en vääääldigt gammal farbror! Själv kunde jag ju inte hitta nåt fel på bilen men farbrorn stod på sig och ville ha bilen bärgad till verkstad! Så det vart till att lasta och åka! Nu har jag kommit hem och sitter här vid burken. Ska snart skicka Mrs Engström till arbetsförmedlingen. Vad hon nu ska göra där!? Men men!

Ha de nu gott alla och krama varandra i trafiken!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen funderar!!!

Vilken bra dag! =)

Idag har varit en riktigt bra dag! =) Tog en liten sovmorgon, hade tänkt att gå upp tidigt, men men.... Gick upp lagom till att min man kom hem, älskar dig hjärtat! Vi åt en liten frukost tillsammans, mycket trevligt! Blev lite slö surf på nätet efter det och en snabb dusch. Sen blev det att springa ut för att möta upp Robin! Har haft en super trevlig dag i hans lastbil. Har blivit fram och bak till Vikan mest hela dagen.... =P Efter det var det dags att hämta upp Madelene från dagis medans Mr Engström fick åka och handla... ;-) Blev en riktigt trevlig middag och nu är det filmdags! =)

Ha en super trevlig kväll!!

//Mrs Engström


Debatter...

...Satt inne på ett forum som jag brukar ha koll på. En person hade startat en tråd som hade med barn i bilen att göra! Så jag började fundera lite. Har ju Madde med mig i bilen när det behövs(dagis stängt, Eller nåt annat) Började då fundera på hur gör andra som precis som vi inte har Mor/farföräldrar i närheten!? Med tanke på dagens sverige så har man ju inte råd att vara hemma från jobbet! Sen den debatt som leds där är lite konstig!? För ena sekunden så är det inte okej att ha med sig nån i bilen!!!!! För att sen nästa sekund så är det helt okej att ha med nån som åker med för att lära! Sak frågan är den samma inne på det forumet man ska ha passagerarstolen till kunder! Inte till nån annan! Så dubbel moral!! Japp så det var det! Har haft jour inatt! Vilket innebär att man är ledig dagen efter! Om det inte är polis vecka. Ska väl se vad dagen har att erbjuda. Ska väl kolla om man kan få en liten banner som visar folks ip på sidan! Undrar om man kan det på en blogg!?

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen är ledig!!:)


Så ja...

..en dag till ända! Har mest inte gjort nåt! Förvisso har vi handlat och så men mycket mer har det inte blivit! Min underbara fru har gjort massor! Har sen suttit och funderat! Känns skönt att man har så mycket support som man har! Tack ni vet vilka ni är! Sen blir det väl fest vad det lider! Till de som hjälper till vill säga! Så hur många var det nu!?:) Har kollat lite jobb idag! Ser väl hyffsat ut! Får väl säga lycka till till "sonen"! Sen bil 230 nej jag behöver ingen passat! Oavsett vad du skickar med!;) Bil 238 du e bara advundsjuk!:P Men du är välkommen vi tycker om dig med vet du!;) Så skriver inget mer just nu så natt natt alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen vill ha lugn och ro!

Varsel, varsel...

Vi i Göteborg har varit väldigt drabbade av varsel, framför allt på Volvo, men även på många andra företag. I går kom ett nytt varsel, nämligen att Telia ska varsla. Det kommer drabba Göteborg hårdast och inom området bredband. Vilket innebär att det är jag och mina kollegor som kommer sitta löst till! För min del så känns det lite som att det kvittar just nu. Dels så ska vi flytta, så jag måste hitta ett nytt jobb i alla fall. Men också, att jag varit sjukskriven i snart ett halvår, och kan troligtvist inte ens gå tillbaka till min arbetsplats. Just nu så har jag blivit inskriven på arbetsförmedlingen, pga att min arbetsgivare inte kunnat hitta någonstans där jag kan arbetsträna. Jag är dock fortfarande inte med på varför jag ska arbetsträna och till vad jag ska arbetsträna, när jag inte ens fått en diagnos! Men men, det är så det fungerar på försäkringskassan idag. Ska i slutet på denna vecka förhoppningsvis få svar på min magnetröntgen, som jag gjorde i förra vecka. Hoppas bara att det visar någonting, så jag kan få ett slut på värk och sjukskrivning och kunna arbeta igen! Idag kom det nya varsel på Volvo igen, så det är nog bara en tids fråga innan det kommer drabba bärgningsbranschen också!

För övrigt har dagen varit bra idag. Vi har varit och köpt en ny torktumlar till Mullsjö, så nu kan vi få torra kläder när vi flyttat dit! =) Har tagit en rond i tvättstugan idag också, skönt att ha det gjort för denna vecka. Sen har det bara varit det vanliga, diska, laga mat och ta hand om Madelene. Har äntligen tagit mig i kragen och börjat läsa Liza Marklunds senaste bok! =) Har inte kommit så långt än, men den verkar riktigt bra den här också! Väntar fortfarande med stor iver på nästa bok från Camilla Läckberg, får hoppas på att den kommer snart! =)

Hoppas alla andra också haft en bra dag! =)

//Mrs Engström


En dag i telefonen...

...har det varit idag! Har hunnit med att fixa allt som måste ringas inför flytten idag, skööönt att ha det gjort! Har inte blivit så mycket annat gjort idag, dock, men det är över en och en halvmånad kvar till flytten. Så det ska nog ordna sig! =)

Imorgon kommer de som ska flytta in i lägenheten efter oss, och tittar lite på lägenheten och området. De lär nog bli ganska besvikna, då de inte sett det innan de tackade ja. Ska ge de en jätte bra rekommendation, att gå med i hyresgästföreningen! =P

Nä, nu ska det ätas lite middag, sent, men bättre sent än aldrig! =)

//Mrs Engström


Så ja....

..då har man haft två jobb nu på morgonen! Vart att kliva upp tidigt då det ringde redan fem över sju! Så upp göra iordning Madde ta med sig henne till dagis för att sen åka och hjälpa min kund! Nu har jag ju fått vara hemma ett tag sen får vi väl se hur länge det blir! Ska väl se om vi kan börja plocka i datarummet för att få lite utrymme till att ställa in kartonger! Kul kul! Ska bli så skönt att flytta! Kommer dock att sakna en del människor! Men inte alla. Sen just att vi flyttar till större och att det är vårat väger upp allt! ha nu en bra dag alla!


// Mr Engström


Wallenbergarn utan Wallen längtar......

Kaos!

Kaoset har börjat!!!



Och detta kaos kommer att på gå någon månad farmåt! Först ska allt ner i kartonger, sen ska det in i en lastbil. För att det sedan ska ut några mil senare. Och sen ska allting upp ur kartongerna igen!!! Lite tröstlöst, men det ska bli super kul! =)

//Mrs Engström


Morgon!

Så då har man fått en natt i sängen igen! Madde var jätte duktig på att gå och lägga sig igår! Hon la sig snällt och direkt. Själv var man vaken alldeles länge! Men min underbara fru lät mig sova i dag! Var skönt att få sova ut. Har aldrig förståt de som har den funktionen i familjen att bara för att jag måste gå upp med barnet så ska du gå upp! Vi har lyckats fördela det till att kliva upp ungeför varannan dag! Om nu inte jag har jobbat natt då låter min fru mig sova! Älskar min fru! Vet som sagt att det finns familjer som har lösningen att sover inte jag sover ingen! Men det är väl deras huvudvärk! Våran "son" har nu bestämmt sig helt hundra! Han ska flytta den 1/4 till oss! Ska bli kul att han kommer med! Vart för övrigt inbjudna på middag hos familjen (rosselberg) Russberg igår! Middagen ska inte vara förens nästa lördag. Mycket trevligt. Familjen Russberg är mycket trevliga människor! Vi var ju där häromdagen men då var det ju bara pappa Russberg som var hemma. Dagen i dag vet vi inte vad den har att bjuda! Funderara på om jag ska börja packa lite kanske tog ju upp lite "banan" kartonger i går men ska väl ta upp lite riktiga kartonger så man kan börja packa ihop ett rum i taget! Så det var nog allt för nu! Ha de gott alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen ska nog packa!?

Nattning

Har precis lagt Madelene. Det gick riktigt bra, för en gångs skulle.... Har faktiskt börjat gå ganska bra nu förtiden! =) Vi har nog snart lyckats göra henne av med vattnet under natten, vilket också innebär att nattblöjan snart är ett minne blott! =)

När vi nattar Madde på kvällen, så läser vi alltid en saga för henne. Lite mys innan det är dags att sova. I kväll, som så många andra kvällar, så blev det Nalle Puh. Madde älskar Nalle Puh sagorna, jag och Mr Engström börjar dock bli ganska trötta på dessa sagor. Även om vi har en hel uppsjö med Nalle Puh böcker, så börjar vi kunna alla utan till! =P



Nu ska jag titta klart på körslaget, sen är det nog dags att nanna kudde....


//Mrs Engström


För att...

...jag kan! Så gjorde jag wraps igen!:) Så nu kan vi sluta tvinga svärfar till att göra wraps varje gång vi ses! Men nån gång ska han nog få göra det;)! Dagen har väl varit bra. Var en snabb sväng till Kungälv för att handla spindelled till våran hisinge traktor! Men fick hicka när jag såg vad det kostade! Det är ju inte bara spindelleden man måste byta utan man måste byta hela undre bärarmen! För de som inte vet vad det är så får ni slå upp det för jag orkar inte förklara vad det är!Sen vart det ner till Mölndal och till "sonens" jobb för att kasta lite vatten på bärgaren så den vart ren och fin! Sen vart det att åka och få i oss lite lunch! Vart på Tacobaren i dag! Efter att vi vart där så var det att vinka av "sonen" då han skulle till mamma och pappa 1! Vi stack upp till Ica och handlade sen hem! Gjorde iordning maten för att äta den och till slut hamna här! Nu ska väl Madde snart läggas så dax för den ronden! Ha de nu gott alla!




Så fin vart min bil efter tvätten;)!

// Mr Engström

Ni vet Wallenbergaren utan Wallen han är mätt nu!:)

Så där ja.....

... då var man vaken igen! Har förvisso varit vaken sen 7.30 men men! Har knappt gjort nåt mer än det vanliga diskat och plockat lite! Annars har jag mest suttit och tittat på bilder. Vi ska väl lyckas få ihop någon typ av bilderbok av bilderna! Dagen för övrigt vet man ju inte vad den har att erbjuda. Behöver väl handla börjar bli tomt i kylen. Vi får väl ta och gör oss iordning! C U all!!

Bil 238 Hönö jobben är mina bara mina;)!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen skall ut på stan.....!

En bild....

..säger mer än tusen ord! I alla fall om man var där!;)



Vad fick man inte göra i kyrkan!?

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen skäms!:) Not!!!!!

Äntligen.....

..så kom bilderna! Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit på Disney on ice. Madde gillade det skarpt hon var riktigt skötsam. Det ända var på slutet då hon började bli trött! Inget konstigt i det då hon klev upp alldeles för tidigt i morse! Men för att återgå.. Så kollade jag min mail alldeles nyss och fick se massa bilder! Min fru ligger och sover (hon mår inge bra) så jag törs inte lägga upp för mycket bilder än! Hon ska ju få se dem först!:) Så här kommer ett par bilder i alla fall!



Så ett med barnen också! Så fina som de var så måste de ju vara med!



Så nu får folket vara nöjda en stund! Mer kanske kommer senare!


// Mr Engström

Nu är han Wallenbergaren utan Wallen glad:)!

Hur var det nu?

Ja hur var det nu skulle jag vara ledig idag!? Japp det skulle jag men så blev det ju inte vart en tripp ut i vad de här nere kallar skärgård! Hittar mest ett gäng stenar som ligger ute i vattnet! Men det är bra betalt att åka ut till Hönö så det vart till att dra på sig byxorna och jobba! Vad har hänt sen det då!? Vart en tur i "sonens" lastbil. Han blir så glad när vi åker med. Den här gången så vart det hela familjen som satt med i bilen. Vart ett par vändor med "sand" och även ett trevligt stopp hemma hos "sonens" riktiga föräldrar eller i alla fall Pappa "bossen"! Var trevligt att få en kopp kaffe och macka där. Höll även på att bli av med Madde där! Hon skulle stanna kvar när vi skulle åka. Det fanns ju en hund med i bilden också förstås. Sen har jag kommit på att det där med lastbil är inget roligt! Man måste kör vissa tider och "rasta" vissa tider! Mycket bättre med bärgare. Man behöver aldrig hålla koll på vilotider och annat strunt typ BK vikter och sånt! Nehe dax att göra sig i ordning för att gå och se Disney on ice! Ha de gott alla!

// Mr Engström

Wallenbergaren utan Wallen behöver också vara ledig!:)

God morgon....!

Eller önskar man fick sova en stund till.... =P Men min super söta dotter bestämde sig för att gå upp för en halvtimme sen, så det var bara glatt gå upp! Hon har i alla fall mått bra sedan i går, så det var nog bara någon tillfällig sinnesförvirring... Men efter som det hände på dagis i går, så måste hon stanna hemma i dag. Så i dag ska hon få följa med pappa till Hönö och hämta en bil, som ska hämtas när jag ska till arbetsförmedlingen. Har fortfarande inte riktigt smält det att jag måste dit, trotts att jag har ett fast arbete och dessutom är sjukskriven, utan att ha fått en diagnos på vad som är orsaken till att jag har ont! De är roliga på försäkringskassan nu för tiden, verkar inte riktigt vet vad de sysslar med och roligast av allt är att de på försäkringskassan själva tycker att detta nya system är helt skruvat! Men men, that´s life! =)

Ha en underbar dag!

//Mrs Engström

Bilder....

..fick man veta att vi borde lägga upp! Men vi kom på att vi inte är så egenkära så vi la inte upp några bilder!:P Så bil 238 du får vänta på bilder en stund till;)! Hur har då dagen varit!? Full fart eller ja det var lite seg startat på dagen men sen på kvällen vart det full fart! Har vinglat runt halva stan för att hinna med nu på jouren. Vart en sådan där lyx middag idag! Man vart ju så där lagom sugen när Madde mådde som hon gjorde. Så det vart bara the och mackor men det kan vara gott det med! Nu är det nog dax för sängen! Ska se om man får sova nåt i natt eller om man ska behöva jobba hela natten!

// Mr Engström

Ni vet Wallenbergaren utan Wallen ska sova han med!:)

Vintersjukan!!

Igår när Madde och Mr Engström kom hem igen på morgonen, var min första tanke magsjuka, men det var det som sagt inte. Men man ska nog aldrig ens tänka tanken om sånna saker, för idag ringde de från dagis och sa att Madelene hade kräkts två gånger! Bläää.... Det var bara till att åka och hämta. Verkar dock inte vara kräksjukan, men hon är ganska seg, men inge mer bläblä.... Så hon hann inte ens vara på dagis en heldag efter jullovet, innan hon blev sjuk...

Jag har i alla fall varit och gjort MR-röntgen nu. Ganska klaustrofobiskt, måste jag säga och så måste man ligga helt stilla. Inte så roligt när det tar nästa en timme!! Men men, nu är det gjort och om en vecka ska vårdcentralen ha svaret på röntgen. Sen lär det väl dröja ett par veckor till innan jag får en tid till läkaren, men som sagt sjukvården är inte så snabba... =P

Nu ska jag ta och gosa med min lilla älskling och se till att hon blir frisk! =)

//Mrs Engström

Snabba sjukvården...

Så var det dags att äntligen få göra en röntgen av min nacke! Har bara väntat i ett halv år! Måste säga att de är ooootroligt snabba inom sjukvården. Är lite blandade känslor inför röntgen, dock... Ska bli jätte skönt att få det gjort, så jag kan få en diagnos och få det fastställt om det är bilolyckan som är orsaken. Men det är också lite läskigt! Ska imorgon tillsammans med försäkringskassan, gå till arbetsförmedlingen! Jätte roligt att behöva gå till arbetsförmedlingen när man har ett fast jobb med bra lön och super bra förmåner... Men men har ingen större förhoppning om att de ska kunna hitta något arbete till mig i nuläget heller. Med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut!

Ska också ta mig i kragen idag och åka och ta ett kort på mig själv, så jag kan skicka in om nytt körkort. Kan kanske vara bra om man har rätt namn på körkortet... =P

Ha en bra dag!

//Mrs Engström

Snö....

..kom det massor av i morse! Vakna till ett vitt GBG har tydligen snöat sen 6 i morse! Det verkar inte vilja ge sig heller!:)
Jippie!!!!

// Mr Engström

Nu får han Wallenbergaren utan Wallen jobba!:)

Så var det...

.. en ny dag som faktiskt har varit bra! Varför inte har haft att göra hela dagen så kan absolut inte klaga. Dess värre vart det för min fru som tyvär fick ta tvätten själv! Men jag försökte dra mitt strå till stacken så jag tog med mig Madde på jobb! Vart även ett besök på MCdonalds!!! Så här började mitt fina inlägg som jag satt och skrev på över 30 minuter! När jag väl sen precis när jag skulle trycka på knappen så hände nåt med blogg.se och hela inlägget försvann utom just början! Så vad har hänt då!? Massor!!! Har haft ett par kanon dagar ur arbetssynpunkt! Har haft fullt upp och lite till. Dagen började med en stulen bil mitt och jag menar mitt på Norrleden. Sen när jag var klar med den fick jag ytterligare en stulen. Men hinner inte åka på den då bil 230 ringer och behöver hjälp. Vi kom fram till att eftersom bil 234 inte svarade så fick SOS ringa och jaga henne då det faktiskt var hennes jobb som jag fick! Så jag sa till SOS att de fick tvinga på det på bil 234! Så jag gasade iväg för att undsätta bil 230 han babbla om att det var isgata och han gled baklänges i 50 km/h! Tänkte att så illa kan det väl inte vara! Men när jag väl kom dit så........ Det var värre!!!! Det var värre än en spolad hockey rink! Nu kom nästa problem. Kunden visste inte exakt vart han befann sig! Så det vart till att leta! Till slut efter massa språkförbristningar så hittade vi kunden i diket! Så det vart att dra upp honom och gliiiiiiida ut ur skogen! För att jäkta hem hämta Madde och upptäcka att dagis är stängt!:)  Men men sen har dagen jagats på i stressens tecken;)! Men nu är det kväll så nu ska jag ta en öl och bara njuta!! Ha de gott alla!

// Mr Engström

Så sa Wallenbergaren utan Wallen!;)

Vilken miss!

I morse var det dags att se till att Madelene kom till dagis igen efter jullovet. Mr Engström har haft jouren i natt och var fortfarande i väg i morse. Så jag satte på barnprogram åt Madde och gick upp och fixade lite filmjölk till henne och plockade fram kläder. När hon var klädd, så fixade vi håret (fick faktiskt borsta för en gångs skull!), det blev två fina tofsar och hårspännen, så hon fick bort luggen. När vi var klara med detta, kom Mr Engström innan för dörren. Så vi fick på Madde ytterkläder, sen åkte hon och Mr Engström till dagis. Jag såg fram mot en lugn och skön dag, och få lite tid till att plocka, städa och börja små packa lite. Jag plockade undan den rena disken, plockade in ren tvätt, bäddade och plockade lite i Maddes rum. Konstaterade att Mr Engström borde komma hem snart, om han inte fått jobb... Kände att jag inte hade något akut som låg på, så jag kröp ner i sängen och slog på teven igen. Strax efter så öppnades porten i trapphuset (ja, det är väääldigt lyhört här, så man hör sånt in i lägenheten!), och hörde hur ett barn pratade, ett barn som lät väldigt likt mitt, men hon skulle vara på dagis nu!? Två sekunder efter, låser Mr Engström upp dörren och in kommer han och Madelene! Första tanken var, å nej inte vinterkräksjukan!! Panik!! Men som tur var, är fallet inte så, djup suck av lättnad! Det visade sig att det är studiedag på dagis i dag, vilket vi visste, men hade lyckats glömma bort under julen! Så när Mr Engström och Madde kommit till dagis hade han och ytterligare en till förvirrad pappa med barn, stått där och undrat varför det var stängt. Tills de såg lapparna om studiedagen... Så det vara bara för dem båda att ta med sig sina barn hem igen!

Så här kan det gå, när inte haspen är på!!! ;-)

Ha en underbar dag i det soliga vädret! =)

//Mrs Engström


En dag....

till ända. Den här dagen har varit en underbart kall dag! Har haft att göra hela dagen, vart så illa att det vart ett jobb som inte hans med så det gav jag till chefen! Men på det totala så har det här varit en kanon dag. Jag har jobbat och stått i sen för att komma hem till ett väldoftande hem(nybakat). Min fru har haft en fulltecknad dag hon har nog haft lika mycket om inte mer att göra idag.! Det krävs nästan mer av en att ta hand om en vilding än att jobba! Det är ett heltids jobb att ha barn! Förlåt älskling för att jag inte kunnat hjälpa dig idag! Snart kanske vi kan få reda på vad det är för fel på min frus nacke! Hon ska iväg för att röntga nacken! Men nu är det så att det inte är säkert att de kan se nåt på röntgen:(! Men vi får hoppas så hon kanske kan få hjälp med nacken! Vill inte att min fru ska ha ont i nacken! Nu börjar det bli dax att plocka upp flyttkartonger så vi kan börja packa snart! Får väl se hur det blir med jobb för min del! Kanske blir så att jag faktiskt jobbar kvar har pratat med chefen om det så att jag har den möjligheten! Man har ju liksom inte råd att vara utan jobb och absolut inte i dessa dagar! Ha de gott alla!!!

// Mr Engström

Klurat ut vem Wallenbergaren utan Wallen är än!?

Mamma dessa är bara för dig!;)

Nybakat

Idag har varit en riktig husmorsdag! Har gjort frukost (havregrynsgröt, gott!), diskat, lagat lunch, diskat, gått och handlat, gjort mellis, diskat, gjort grahamsbullar, diskat, lagat middag och faktiskt inte diskat... Orkar inte just nu! =P

Grahamsbullarna blev jätte goda, så det ska göras flera gånger! =)



//Mrs Engström

LÄGG NER!

Blir sååå sjukt trött på en viss människa, som envisas med att kalla folk för "lilla gumman" och "lilla vän", som dessutom inte ens är torr bakom öronen! Finns ingen anledning till att tjafsa bara för tjafsandets skulle, eller har jag fel!? Det finns inte ens något att bråka om! Är det ok för henne att köra, så är det så. Och om det inte är det, så lär det lösa sig det också, antar jag!

Så till alla berörda, för att jag vet att ni läser här, LÄGG NER!

En gång för alla!

//Mrs Engström

Morgonstund...

Så var det en ny dag igen! =) Sitter hemma och slö surfar lite, Madde badar och Mr Engström är i väg och jobbar. Han har hunnit vara hemma en snabbis och fått i sig lite frukost, så han står sig en stund i alla fall. Rullar på som bara den med jobb idag för honom, vilket är bra, ju mer jobb desto mer pengar! =) Men lagom är nog bäst trotts allt, man är aldrig nöjd... ;-) Men hur man än vrider och vänder på saker, så måste man svar i telefon för att få jobb, för annars får konkurrenterna jobben, vilket vissa inte verkar förstå!

Dags att ta och vakna upp från datorns underbara värld och gå ut och möta den riktiga världen! =)

Ha en underbar dag!

//Mrs Engström

För att...

Funderar ibland vad som försegår hos vissa människor!:) Önskar att flytten var av nu så man kommer härifrån! Längtar till huset. Ska bli skönt att få bry sig om sitt eget! Just nu är det mest kallt i lägenheten! Undrar om de tänker höja värmen nu när det faktiskt blivit kallt ute! Eller så kan det ju vara jag som är lite frussen då jag är lite trött eftersom jag sov dåligt i natt!

// Mr Engström


Vem var nu Wallenbergaren fast utan Wallen?

Ute lek i parken

Idag har vi varit ute och busat i lekparken. Fick några kort på Madelene i farten...



 

För övrigt har dagen mest bjudit på stök här hemma. Nästa vecka börjar vardagen igen och så börjar det dra ihop sig för att börja packa ner hemmet igen! =)

Nu ska jag ta och diska lite mer och sen är det dags för att göra pizzadeg!

//Mrs Engström

Hummm......

Så vart det en ny dag då! Madde vakna vid 8.30 så det vart till att kliva upp, har sovit så där i natt! Efter att städat i Maddes rum och ätit frukost vart de dax att gå ut och leka i parken. Kan bara konstatera att det är kallt ute. Blir ju lite kallare eftersom man inte har nåt hår på huvudet. Så efter en timme ute så är det nu dax för lunch! Min fru håller på att koka ihop nåt gått i köket medan jag sitter här! Vad dagen för övrigt har att bjuda på vet man ju inte än! Vet dock att det skall bli pizza ikväll och i dag ska vi göra det från grunden! Det vill säga att även göra degen själva! Ska bli spännande och se vad det blir av det! Så till alla där ute Sätt på er mössa det är kallt ute!;)

// Mr Engström

Vem var nu han Wallenbergarn fast utan Wallen?

Road tripp...

Så då har vi gjort en road tripp ihop med "sonen" och hans flickvän. Var en trevlig dag vi åkte och tittade på vårat nya hus så "sonen" fick se vart vi tar vägen! Sen ska han väl bara sluta vela så vi vet om han ska flytta med eller inte! Börjar ju bli lite ont om tid då vi snart skall flytta, så "sonen" bestämm dig!!!! För övrigt så har jag kommit fram till att jag inte tycker om januari! Missförstå mig rätt men just nu så är det j-vligt dåligt. Så här dåligt har det inte varit på jätte länge så det är tungt nu! Men vi ska nog ta oss ur denna svacka med. Sen är det väldigt mycket runt omkring som tar energi från en som man absolut inte har tid med! Det är mycket nu!!!! Så sant som det är sagt!!

// Mr Engström

Vem är han Wallenbergaren fast utan Wallen..?

Så vart det dax.....

För fredag alltså.! Nu har man fått i sig lite pannkaka så man är mätt och belåten. Dagen har varit väldigt lugn har gjort typ ingenting:). Man vart väl mest trött efter nattens bravader. Men får väl skylla mig själv då jag faktiskt vet att man inte ska "gunga" barn i armarna. Men nu har vi praktiserat det så nu gör vi inte om det. Dagen har väl inte bjudit så värst mycket hade ju jour inatt så för en gångs skull så är jag ledig i dag. Tro nu inte att det inte har ringt i firmaluren för det började väl ringa vid strax efter 6 sen har det varit full fart. Skulle väl i och för sig tagit det jobbet SOS ville ge mig vid 6 men dels var jag trött, och sen var inte jobbet förens klockan 7. Så jag tyckte helt enkelt att dag bilen kunde ta det eller nån av de andra natt bilarna. Men som vanligt så var det ingen som tog jobbet av nattbilarna. Nu var väl jag inte så mycket bättre men jag lämnar nästan aldrig iväg ett jobb för att klockan börjar närmar sig slutar dax. Man har arbetstid till klockan 7 då jobbar man till klockan 7 och det innebär att om jobben kommer in fem i sju så är det bara att ta jobbet. Tyvär så har en del svårt att ta det. Nu börjar det mest likna en bitterblogg det här men jag är less på att en del kan göra som de vill och vi andra ska städa upp. Men nu ska väl det lösa sig då jag ändå ska sluta och flytta. Sen har ju tydligen firman fått en ny tung chaufför fast våran chef vet det inte eller? Sist jag prata med chefen så ville han absolut inte ha henne körandes hans bil! Men saker kan ju ha ändrats....
Nu ska jag nog ta och avsluta det här innan det blir en bitterblogg;)!

"Sonen" du skall nog se att det kommer att lösa sig med jobb även om det ser mörkt ut nu.!! Det är bara att fortsätta kämpa....

Till er övriga ha en god fortsättning på året! Glöm inte att skriva 2009 på alla datum saker;)!!!!

// Mr Engström

Hört talas om han Wallenbergaren fast utan Wallen?

Lugn fredag

Det har varit en väldigt lugn och trött dag, idag! Vi har bara varit hemma och lek, sovit, tittat på tecknat och tagit det allmänt lugnt. Madelenes arm verkar vara fullt återställd i alla fall, vilket är jätte skönt. Nu är det snart dags för lite pannkaka, sen är det dags att skriva en matlista för månaden och göra en inköpslista, så vi kan fylla på kyl och frys lite i morgon!

Trevlig helg!

//Mrs Engström

Sjukhus...

Jaha, så har vi varit på Östra igen! =( Igår innan det var dags att gå och lägga Madelene, så busade hon och Mr Engström och mitt i busandet, så skriker hon att det gör ont i armen. Så då var det färdig busat och dags för sängen, när vi hade fått henne i säng, så sa hon fortfarande att hon hade ont. Hon somnade ganska snabbt i alla fall. Under kvällen så fick Mr Engström jobb och medans han var borta var jag inne och kollade till Madde. Nattblöjan hade självklart suttit snett, så den hade läckt, så det var bara se till att hon fick på sig en torr blöja och ett torrt nattlinne. Det var super blött i sängen, så jag la henne i våran säng i stället och hon hade fortfarande väldigt ont, men hon somnade igen. Efter en stund kom Mr Engström hem och vi konstaterade om det inte var bättre idag, så fick vi åka och kolla. Men vi fick åka tidigare en så, när jag gick och la mig, så låg hon och små gnydde och när hon försökte vända sig, så vaknade hon och skrek och grät. Var inget mer än att klä på sig igen och åka till östra klockan tolv på natten.

När vi kom dit så var det för en gångs skull väldigt lungt där. Hon fick lite smärtstillande och sen ville de att hon skulle leka lite så de kunde se hur hon rörde sig. Det gick bra att leka, men inte att använda vänster armen. Så de ringde på farbror doktorn, som kom en stund senare. Han klämde och kände, vände och vred på armen och misstänkte att det var armen som hoppat urled, för det hade knackat till medans han vred på armen. Han ville dock se om hon började använda armen igen eller inte, så det var ut i väntrummet igen och försöka få henne att leka lite mera. Madde var dock super trött vid det här laget, vi också. Så det blev inte så mycket leka, men hon rörde lite på armen och verkade inte ha lika ont som tidigare. När farbror doktorn kom tillbaka hade han med sig en Ior som Madde fick, och lyckan var gjord! =) Och vi fick åka hem, med förmaningen om att komma tillbaka idag igen om armen inte var helt bra, för röntgen.

Strax efter två i natt var vi äntligen hemma och kunde gå och lägga oss. Och nu är vi vakna igen, eller vi är uppe i alla fall, vakna vet jag inte om jag är riktigt än.... Madde verkar rör lite bättre på armen idag, men har fortfarande ganska ont. Men det är lite knepigt med tre åringar, och veta om det verkligen är ont, eller om det är uppmärksamheten de är ute efter... Så vi avvaktar nog lite under förmiddagen och kollar hur det verkar...!

//Mrs Engström

Merry New year......

God fortsättning på er alla. Måste få säga att jag hade en så jätte trevlig kväll igår. Hade Robin, Jossan och Magnus över på en bit mat. Vart en trevlig kväll med lite Buzz och väldigt mycket bärgarsnack. (stackars Jossan)!!  Men men.... Efter ett tag dök även Robban upp här, sen var ju klockan nästan 12 så det vart att tränga sig ut på balkongen för 12 slag. Vet inte hur vi fick plats!? Madde orkade inte ända fram hon gick i säng vid 23.15. Efter att vi skålat in 12 så vart det fram med vodka redbull och mer vodka och mer vodka..... en del av oss mår som de förtjänar i dag! Jag var ju skötsam eftersom jag skulle jobba i dag. Så till vodka fansen säger jag gud vad skönt det är att jobba idag!;) Ha ett underbart 2009 alla där ute i cyberrymden!!

// Mr Engström


Ni vet han Wallenbergaren fast utan Wallen......

RSS 2.0