Sjukhus...

Jaha, så har vi varit på Östra igen! =( Igår innan det var dags att gå och lägga Madelene, så busade hon och Mr Engström och mitt i busandet, så skriker hon att det gör ont i armen. Så då var det färdig busat och dags för sängen, när vi hade fått henne i säng, så sa hon fortfarande att hon hade ont. Hon somnade ganska snabbt i alla fall. Under kvällen så fick Mr Engström jobb och medans han var borta var jag inne och kollade till Madde. Nattblöjan hade självklart suttit snett, så den hade läckt, så det var bara se till att hon fick på sig en torr blöja och ett torrt nattlinne. Det var super blött i sängen, så jag la henne i våran säng i stället och hon hade fortfarande väldigt ont, men hon somnade igen. Efter en stund kom Mr Engström hem och vi konstaterade om det inte var bättre idag, så fick vi åka och kolla. Men vi fick åka tidigare en så, när jag gick och la mig, så låg hon och små gnydde och när hon försökte vända sig, så vaknade hon och skrek och grät. Var inget mer än att klä på sig igen och åka till östra klockan tolv på natten.

När vi kom dit så var det för en gångs skull väldigt lungt där. Hon fick lite smärtstillande och sen ville de att hon skulle leka lite så de kunde se hur hon rörde sig. Det gick bra att leka, men inte att använda vänster armen. Så de ringde på farbror doktorn, som kom en stund senare. Han klämde och kände, vände och vred på armen och misstänkte att det var armen som hoppat urled, för det hade knackat till medans han vred på armen. Han ville dock se om hon började använda armen igen eller inte, så det var ut i väntrummet igen och försöka få henne att leka lite mera. Madde var dock super trött vid det här laget, vi också. Så det blev inte så mycket leka, men hon rörde lite på armen och verkade inte ha lika ont som tidigare. När farbror doktorn kom tillbaka hade han med sig en Ior som Madde fick, och lyckan var gjord! =) Och vi fick åka hem, med förmaningen om att komma tillbaka idag igen om armen inte var helt bra, för röntgen.

Strax efter två i natt var vi äntligen hemma och kunde gå och lägga oss. Och nu är vi vakna igen, eller vi är uppe i alla fall, vakna vet jag inte om jag är riktigt än.... Madde verkar rör lite bättre på armen idag, men har fortfarande ganska ont. Men det är lite knepigt med tre åringar, och veta om det verkligen är ont, eller om det är uppmärksamheten de är ute efter... Så vi avvaktar nog lite under förmiddagen och kollar hur det verkar...!

//Mrs Engström

Kommentarer
Postat av: Mamma/Svärmor/Farmor

Hoppas verkligen att det inte är något illa som har hänt!



Kram

2009-01-02 @ 12:46:26
Postat av: Mamma, svärmor, mormor

Hoppas att Madde är bättre nu. Vi har städat ut julen nu. Granen hade inte barrat så mycket och luktade så gott så det var sybd att ta ut den, Men i morgon bär det av till Solna igen, nu är det bara att packa ihop resten. Pussa lillskruttan från mig och morfar. Vi hörs av. Kram

2009-01-02 @ 15:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0