Ytterligare....

....en dag i renoveringens tecken! Vi har nu spacklat klart köket så där skall det kastas på lite vit färg på väggarna! Men än så länge så är målar sakerna upptagna i Maddes rum vilket strax är klart. Vi eller Mrs ändrade sig lite så det tog lite mer tid att bli klar. Det blir en mörk lila bord runt på väggarna. Men det blir jätte snyggt! Så det vart en himla massa mera maskande igår men nu är Mrs i full färd med att måla. Så med siktet inställt på att vara klara ikväll så verkar det som att vi faktiskt ska kunna klara det. Själv har jag inte varit så jätte aktiv i dag. Har fått göra sådant där roligt som typ göra rent kattlådan:)! Men även de måste ju tas om hand. Sen har jag faktiskt bara fått det stora nöjet att umgås med Madde. Nu har jag smitit för att se lite på datorn! Så ha nu en underbar dag för här skiner solen över ett snö täcke! Så vackert! Tycker om vinter! Ha de nu alla!


// Mr Engström


Wallenbergaren utan Wallen böt glödlampa:)!

Kommentarer
Postat av: Mamma/Svärmor/Farmor/Pia

Blir ju skitsnyggt, lila är ett bra val:)

Jobba vidare!



Kram

2009-03-09 @ 12:54:52
Postat av: Ammis

Önskar mig också lite sol, kan du möjligtvis skicka den till Trollhättan en sväng tror du??? Den visade sig typ i en kvart sen drog den väl till Jönköping då...:0(.

Ha ni också en fortsatt bra dag i renoveringens tecken.



Kramelikram

2009-03-09 @ 16:07:28
URL: http://ammis.bloggagratis.se/
Postat av: Anonym

Tror att "sonen" behöver allt stöd han kan få...:0(. För jävligt det som hänt.....ibland är inte livet som det borde. Sköt om er.



Kramelikram från ledsen Moster

2009-03-09 @ 19:49:23
URL: http://ammis.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0